Avast Ondersteuning Nederland +31-97010259002

HOE HET GEBRUIK VAN LIVE CHAT OP UW WEBSITE UW BEDRIJF ECHT EEN BOOST KAN GEVEN?

Hoe beschermt Avast tegen e-mailvirussen? | Avast Klantendienst Nederland

Avast-antivirus is de beste beveiligingssoftware en wordt geleverd met uitstekende functies en beveiligingstools die het uitstekend maken tussen alle andere beveiliging software programma's. Het wordt geleverd met e-mailbeveiliging, waardoor het gemakkelijk is om uitgaande en inkomende e-mailinteracties te beveiligen met functies die inboxen spamvrij houden en ook e-mail coderen om ervoor te zorgen dat ze veilig worden geleverd, en om ze te archiveren om u te helpen de inboxgrootte te beheren. Avast wordt geleverd met een uitstekend e-mailschild waarmee het beschermt tegen e-mailvirussen en uw apparaat volledig veilig en beveiligd houdt.

Er zijn enkele opvallende kenmerken die bij deze beveiligingssoftware worden geleverd, en deze worden hieronder vermeld:

Veilige opslag

Inkomende, uitgaande en interne e-mails worden verplaatst via de gateway voor e-mailarchivering. Eventuele virussen en spam worden verwijderd en de e-mails worden daarna geïndexeerd en ook gecodeerd.

Ontdekking

Een unieke set Discovery-tools maakt het voor individuen eenvoudig en snel om toegang te krijgen en e-mails of informatie die ze nodig hebben uit het archief te herstellen.

E-mailarchief

De gebruikers hebben op elk moment toegang tot e-mails in het actieve archief. In het geval van een interne netwerk- of serverstoring, zullen e-mails eindeloos doorgaan via beveiligde servers van Email Archive.

Versleutelings controles

Onversleutelde uitgaande e-mails kunnen automatisch worden versleuteld, geblokkeerd of versleuteld als ze niet voldoen aan het versleutelingsbeleid van het bedrijf.

Schakel het e-mailschild in Avast Free Antivirus in

Een van de vele functies die aan alle gebruikers van Avast Free Antivirus-software wordt geboden, is een volledig functioneel e-mailscherm. Eenmaal ingeschakeld, scant de software alle inkomende e-mails en uitgaande e-mails op virussen en andere soorten malware die mogelijk als bijlagen worden gebruikt. U kunt deze functie op elk moment configureren en inschakelen met behulp van hulpprogramma's die al voor u beschikbaar zijn in het hoofdvenster van Avast Free Antivirus. Er zijn geen extra softwaredownloads nodig om deze functie van de grond te krijgen.

Stap 1

Open het Avast Free Antivirus-softwareprogramma op uw pc door exact dezelfde stappen te volgen die u zou doen als u de programma-instellingen zou wijzigen of uw harde schijf zou scannen op bedreigingen

Stap 2

Klik nu op de tijd op de knop aan de linkerkant van het Avast-venster met de naam "Real-Time Shields". Een reeks opties, allemaal gekoppeld aan de realtime beschermingsmogelijkheden van de softwareprogramma's, wordt groter en vult het gebied van het scherm onder deze knop

Stap 3

Klik vervolgens op de knop met het label "Mail Shield" om de instellingen te controleren die zijn gekoppeld aan de e-mailscanfunctionaliteit van Avast Free Antivirus.

Stap 4

Navigeer naar het gedeelte van het scherm met het label "Instellingen" en vink twee vakjes aan in dit gedeelte van het scherm. De vakjes zullen het label "Inkomende e-mails scannen" en "Uitgaande berichten scannen" hebben. Avast begint dan met het scannen van alle e-mails die zowel snel via uw e-mailklant zijn ontvangen als verzonden. De status die verscheen in het gedeelte 'Beveiligingsstatus' van het venster dat bovenaan het scherm verscheen, zal nu 'Actief' zijn

Stap 5

Klik daarna op de optie "Expertstatus" voor de meer voorkeurswijziging die is gekoppeld aan het Avast-e-mailschild. U kunt selecteren welke afzonderlijke typen e-mailaccounts u wilt scannen en ze specificeren allemaal het exacte gedrag van de scanner. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op de "Ok" -optie die onder aan het venster verschijnt, zodat die wijzigingen snel van kracht kunnen worden.

Schakel de Avast-handtekening voor uitgaande e-mails uit

  • Open allereerst de Avast-antivirus en ga naar het menu met drie streepjes en Instellingen
  • Kies Bescherming> Kernschilden
  • Blader nu omlaag naar Shield-instellingen configureren en klik op het tabblad voor Mail Shield
  • Schakel het vakje uit dat verschijnt naast Een handtekening toevoegen aan het einde van de verzonden e-mails
  • Uw uitgaande e-mails zullen niet langer bestaan uit een handtekening van Avast en u kunt deze instelling op elk gewenst moment opnieuw inschakelen

Volg deze stappen zeer zorgvuldig om te voorkomen dat e-mail een barrière verzendt of ontvangt als u wordt geconfronteerd omdat de Avast-handtekening voor uitgaande e-mails is ingeschakeld. Bellen Avast Nederland om contact op te nemen met de experts in het geval dat u het inschakelt. De teams zijn altijd beschikbaar om u op alle mogelijke manieren te helpen. Ze hebben kennis van het e-mailschild van Avast, dus ze zullen u helpen.