McAfee Ondersteuning Nederland +31-97010259002

HOE HET GEBRUIK VAN LIVE CHAT OP UW WEBSITE UW BEDRIJF ECHT EEN BOOST KAN GEVEN?

Hoe een programma te verwijderen met McAfee Shredder? | McAfee Klantenservice Nederland

McAfee Shredder is de beste tool om ongewenste programma's of nutteloze bestanden van de pc te verwijderen. Het zal de bestanden permanent verwijderen die niet langer nodig zijn. Als uw pc gevoelige informatie of gegevens bevat, kan het in de problemen komen als u uw pc verkoopt. In dat geval moet u alle essentiële gegevens of bestanden van uw pc verwijderen. Als u de map, foto's of bestanden handmatig verwijdert, kunnen ze nog steeds worden hersteld. Gebruik daarvoor McAfee Shredder, omdat het uw privé- en gevoelige informatie beschermt door ze veilig en permanent te verwijderen, zodat ze nooit kunnen worden hersteld.

In deze blog bespreken we het proces om een programma te verwijderen met McAfee Shredder, waarmee u de bestanden of programma's eenvoudig van uw pc kunt verwijderen. Als u applicaties en gegevens wilt verwijderen die gevoelige en persoonlijke informatie bevatten die u nooit meer wilt terughalen, gebruik dan deze shredder-tool.

Volg deze stappen om de bestanden voor altijd van uw pc te verwijderen via de McAfee Shredder-tool:

  • Open de McAfee-software en klik vervolgens op Mijn privacy
  • Klik op Ongewenste bestanden vernietigen
  • Selecteer vervolgens de map die u wilt vernietigen in het venster van McAfee Shredder. U kunt de Prullenbak en de Tijdelijke internetbestanden selecteren en vervolgens op de optie Laat mij de optie kiezen klikken om de map op te geven.

(Zorg ervoor dat de Shredder-tool de mappen die u selecteert volledig wist. U kunt het versnipperde item niet herstellen. Het wordt dus aanbevolen om geen map te selecteren die nodig is voor Windows om te werken, aangezien deze uw besturingssysteem permanent kan beschadigen.)

diepgaand Selecteer het type vernietiging dat u wilt uitvoeren:

  • Basis: nog steeds snel, maar een beetje meer
  • Voltooien: Wis de beoogde gegevens volledig
  • Snel: de snelste Shred
  • Veilig: biedt extra beveiliging, maar is niet zo snel en snel
  • Uitgebreid: biedt sterkere bescherming

Klik daarna op Shred. Als u de optie ‘Laat mij kiezen’ hebt gekozen voor de locatie van uw vernietigingsbestand, wordt u gevraagd de map te selecteren die u wilt vernietigen.

Klik op het bevestigingsscherm op ‘Shred’ om het vernietigingsproces te voltooien

Conclusie

Dit zijn de eenvoudige stappen om de McAfee Shredder-tool te gebruiken. Als u problemen ondervindt tijdens het vernietigingsproces, neem dan de hulp van een technicus in dienst door McAfee klantenservice te bellen Nederland. Afgezien hiervan is nog een ding dat u moet weten, dat u deze tool ook kunt gebruiken om alle inhoud van een verwisselbare schijf te verwijderen, zoals USB-drives, floppy disk en externe harde schijven. Deze tool heeft ook de mogelijkheid om uw instellingen aan te passen waarmee u de totale procedure kunt specificeren die nodig is om een bestand te verwijderen. Of u kunt de harde schijf ook controleren op problemen voordat u gaat versnipperen, de McAfee Shredder toevoegen aan het menu Verzenden naar of het pictogram van de versnipperaar op het bureaublad instellen. U ontvangt ook een waarschuwingsbericht voordat u gaat vernietigen. Klik op Shredder onder Tools in het McAfee Security Center om deze instellingen aan te passen.