Microsoft Office Ondersteuning Nederland +31-97010269692

HOE HET GEBRUIK VAN LIVE CHAT OP UW WEBSITE UW BEDRIJF ECHT EEN BOOST KAN GEVEN?

Hoe kan ik Microsoft Office op Mac updaten? | Microsoft Office Klantenservice Nederland

Microsoft Office-apps zijn speciaal ontworpen om de gebruiker een consistente ervaring te bieden op alle apparaten. Alle applicaties zijn gemakkelijk toegankelijk op Android, iPhone, iPad of Windows-apparaten. De gebruiker kan bestanden bewerken, delen en opslaan met de desktopversie van deze applicaties.

Microsoft Office omvat een breed scala aan toepassingen, waaronder Excel, OneNote, Outlook, Sharenote, PowerPoint, Word, Publisher, enz. Het stelt de gebruikers in staat om de taak uit te voeren en ook te bewerken. Bovendien biedt het online opslagcapaciteit waardoor de bestanden altijd veilig blijven. De gebruiker heeft ook gemakkelijk toegang tot de bestanden, overal en altijd vanaf zijn apparaat.

Naast de nieuwste en geavanceerde functies, lanceert Microsoft ook regelmatig updates voor alle gebruikers. Daarom worden na elke update nieuwe functies aan de applicatie toegevoegd. Alle gebruikers wordt dus aangeraden om Microsoft Office op hun apparaat bij te werken wanneer dat nodig is.

Stappen updaten Microsoft Office op Mac

Microsoft heeft het voor alle gebruikers gemakkelijk gemaakt om rapporten en presentaties te maken en andere noodzakelijke taken efficiënt en overzichtelijk uit te voeren. Met behulp van de Microsoft-applicatie kan de gebruiker zijn bestanden voorbereiden en ze er beter laten uitzien. De gebruiker kan ook de krachtigste en meest geavanceerde functies van Microsoft-toepassingen samenvatten en analyseren.

Bovendien wordt alle gebruikers aangeraden de onderstaande stappen uit te voeren voor het bijwerken van Microsoft Office op Mac.

 • Allereerst wordt de gebruikers aangeraden om een van de Microsoft Office-applicaties op de Mac te openen.
 • Open hierna een leeg document.
 • Tik vervolgens op de "Help" -optie die beschikbaar is naast de "Windows" -optie.
 • Hierna wordt een dialoogvenster op het scherm geopend.
 • Klik vanaf daar op de optie "Controleren op updates".
 • Klik daarna op de knop "Openen".
 • Daarna begint het te zoeken naar de beschikbare updates.
 • Opmerking: als er een update beschikbaar is, wordt deze op het scherm weergegeven.v
 • Vervolgens wordt de gebruikers voorgesteld om op het "drop-down" -pictogram te klikken.
 • Nu verschijnen de details van alle beschikbare updates op het scherm.
 • Controleer of er een update beschikbaar is en tik vervolgens op de optie "Alles bijwerken of bijwerken".

Na het toepassen van al deze stappen kan de gebruiker eenvoudig Microsoft Office op Mac updaten. Als gebruikers de updateprocedure hoe dan ook niet uitvoeren, wordt ze allemaal aangeraden om hulp in te roepen van de professionals. De experts zijn er altijd om de gebruikers bij te staan. Vraag dus gerust om hulp bij het bijwerken van Microsoft Office op Mac en ga naar office.com/setup om uw kantoorproducten op uw pc of Mac te installeren.

Als u problemen heeft met microsoft Outlook. U kunt bellen microsoft Outlook nummer Nederland +31-97010269692.