Yahoo mail Ondersteuning Nederland +44-1213185520

HOE HET GEBRUIK VAN LIVE CHAT OP UW WEBSITE UW BEDRIJF ECHT EEN BOOST KAN GEVEN?

Hoe krijg ik veilig toegang tot Yahoo mail? | Yahoo Mail Klantenservice Nederland

Omdat Yahoo de beveiliging van de gegevens en accounts van gebruikers serieus neemt, blokkeert het gewoonlijk de toegang tot Yahoo Mail voor verouderde applicaties die gebruikersaccounts kwetsbaar kunnen maken voor online bedreigingen. Als u ooit een e-mail van Yahoo ontvangt waarin staat dat uw toepassing verouderde beveiligings protocollen gebruikt of als u geen toegang kunt krijgen tot uw Yahoo Mail-account met een oudere toepassing, zijn er bepaalde opties die u kunt proberen.

Wachtwoordfouten en toegangsproblemen

Als u toegang wilt krijgen tot uw Yahoo Mail-account in een e-mailtoepassing van een derde partij met een minder veilige inlogtechnologie, kunt u een foutmelding "Serverwachtwoord is gewijzigd" of een foutmelding "Authenticatie mislukt" op uw scherm krijgen. Deze fouten treden meestal op omdat die e-mailtoepassingen mogelijk verouderde beveiligings protocollen gebruiken waartoe Yahoo de toegang om verschillende veiligheidsredenen heeft uitgeschakeld.

Gebruik een beveiligde optie om toegang te krijgen tot uw Yahoo Mail

Als u geen toegang kunt krijgen tot uw Yahoo Mail-account in uw e-mailtoepassing, zijn er bepaalde opties om uw Yahoo Mail veilig en zonder enige vorm van fouten en problemen te blijven gebruiken.

 • Een van de beste manieren om toegang te krijgen tot de beveiliging van uw Yahoo Mail-account, is via de Yahoo Mail-website. Ga gewoon naar de pagina mail.yahoo.com en voer uw inloggegevens in om u aan te melden bij uw Yahoo Mail-account.
 • Een andere ideale manier om veilig toegang te krijgen tot uw Yahoo Mail-account, is door te overwegen om de Yahoo Mail-app op uw iOS of Android te installeren. Ga gewoon naar de applicatiewinkel van uw apparaat (Play Store voor Android-apparaten en App Store voor iOS-apparaten).

Over het algemeen worden de bovengenoemde opties idealiter aanbevolen om veilig toegang te krijgen tot uw Yahoo Mail-account, maar u kunt ook overwegen om een app-wachtwoord te gebruiken om toegang te krijgen tot uw account. Met Yahoo Mail hebt u veilig toegang tot uw e-mailaccount op e-mailclients van derden door een app-wachtwoord op te geven. U kunt een app-wachtwoord voor uw specifieke e-mailclients genereren in het gedeelte Account beveiliging van uw Yahoo Mail-account.

U kunt uw huidige applicatie blijven gebruiken, maar u moet een bepaald proces volgen om ervoor te zorgen dat uw e-mailtoepassing wordt gesynchroniseerd met de veilige inlogmethode van Yahoo. Bovendien moet worden opgemerkt dat niet alle e-mailapps van derden door Yahoo worden ondersteund.

Een app-wachtwoord gebruiken

Als u uw Yahoo Mail-account hebt beveiligd met Yahoo tweestaps verificatie, Accountsleutel of een oudere e-mailtoepassing, moet u mogelijk een app-specifiek wachtwoord gebruiken om toegang te krijgen tot uw Yahoo Mail. U hoeft alleen te onthouden dat app-wachtwoorden alleen van toepassing zijn op de toepassing waarvoor ze zijn gegenereerd, en ze blijven geldig totdat u zich afmeldt of de toegang tot uw Yahoo Mail-account voor de app intrekt.

Om app-wachtwoorden van derden te genereren in Yahoo Mail

 • Log in op uw Yahoo-account en klik op uw profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm.
 • Selecteer in het vervolgkeuzemenu de optie Accountinfo.
 • In het gedeelte Accountinfo moet u op de pagina Accountbeveiliging klikken.
 • Onder de optie Accountbeveiliging moet u de optie App-wachtwoord genereren of App-wachtwoorden beheren selecteren.
 • Vervolgens moet u uw toepassing selecteren in het vervolgkeuzemenu en op de optie Genereren drukken.
 • Volg daarna gewoon de instructies op het scherm en klik op de knop Gereed. Nadat u het app-wachtwoord heeft gegenereerd, kunt u het gebruiken om toegang te krijgen tot uw Yahoo Mail-account op een e-mailtoepassing van derden.

Als u liever toegang wilt tot uw Yahoo Mail-account op uw huidige e-mailtoepassing van derden, ook op uw standaard e-mailtoepassing op uw mobiele apparaat, kunt u de onderstaande stappen volgen.

OPMERKING: De volgende stappen zijn bedoeld om toegang te krijgen tot uw Yahoo via het Windows Mail-programma. De instructies kunnen variëren afhankelijk van het e-mailprogramma waarop u toegang wilt tot uw Yahoo Mail-account.

Toegang tot Yahoo Mail via Windows Mail

OPMERKING: u moet eerst uw Yahoo-account verwijderen en opnieuw toevoegen aan uw Windows Mail-programma om de veilige aanmeldingsmethode te activeren. Hieronder staan de stappen die u daarna moet volgen.

 • Ga in uw Windows Mail-toepassing naar de navigatiepagina en klik op de optie Instellingen.
 • Vervolgens moet u op de opties Accounts beheren klikken en de optie Account toevoegen selecteren.
 • Vervolgens moet u op het Yahoo-logo tikken in de optie Kies een account om de veilige aanmeldingsmethode te activeren.

Dit zijn dus de stappen die u moet volgen om via verschillende methoden veilig toegang te krijgen tot uw Yahoo Mail-account.


Als u problemen ondervindt met betrekking tot het gmail-mailaccount. bellen Gmail nummer Nederland +44-1213185520.