Norton Ondersteuning Nederland +31-97010259002

HOE HET GEBRUIK VAN LIVE CHAT OP UW WEBSITE UW BEDRIJF ECHT EEN BOOST KAN GEVEN?

Hoe Norton Antivirus op Apple MacBook te installeren? | Norton Klantendienst Nederland

Het installeren van antivirus programma's op elk systeem is in de 21e eeuw een noodzaak geworden, aangezien cyber criminaliteit op het punt staat uw apparaat te vernietigen. Als zoiets gebeurt, zullen uw systeemprestaties verslechteren en worden de eigenschappen van de bestanden en mappen gewijzigd, waardoor kwaaddoeners eenvoudig met uw beveiliging kunnen spelen. Het downloaden van Norton-antivirus is de beste oplossing om dit probleem op te lossen, hoewel dit een beetje moeilijke taak is voor de eerste gebruiker. Het is ontwikkeld in 1991 en er is tot nu toe veel vraag naar en het gebruikt handtekeningen en heuristieken om de virussen te vinden.

Verder heeft het ook andere functies, zoals het filteren van spam-e-mails, bescherming tegen phishing, het identificeren van ongelijke websites en nog veel meer. De antivirus en internetbeveiliging zijn de twee gerelateerde producten die 61% van het marktaandeel in handen hebben. Zoals gezegd is het installeren van iets op elke laptop eenvoudig, maar het uitvoeren van dezelfde taak op Apple MacBook is een complex proces. Maak je geen zorgen, je wordt op een zeer minzame manier bijgestaan met de juiste stappen:

  • De eerste stap is het downloaden van de Norton-antivirus van de officiele website.
  • Maak een account aan en als je al een account hebt, log dan in met het geldige ID en wachtwoord.
  • Kies de optie ‘installeren op dit apparaat’.
  • Om te installeren, gaat u akkoord met de gegeven algemene voorwaarden en gaat u verder. Het Norton-bestand wordt gedownload en het installatie programma wordt opgeslagen in de map met downloads.
  • Vouw het installatieprogramma open en ga verder met het installeren.
  • Volg de instructies die elke keer op uw scherm worden weergegeven om door te gaan met het proces.
  • Als u merkt dat de live updates zijn voltooid, lijkt het erop dat de installatie is voltooid.
  • Start ten slotte uw computer opnieuw op voor een effectieve werking en vergeet niet om de abonnementspas regelmatig te verlengen.

Bent u tevreden met deze aanbevelingen? Nee, geen probleem; kies je telefoon en bellen Norton nummer Nederland +31-97010259002 om de onmisbare resultaten te krijgen voor de vragen die in je hoofd rondhangen. Denk niet meer aan uzelf; we zijn slechts een telefoontje verwijderd om onze klanten te begeleiden als ze in de problemen komen.