McAfee Ondersteuning Nederland +31-97010259002

HOE HET GEBRUIK VAN LIVE CHAT OP UW WEBSITE UW BEDRIJF ECHT EEN BOOST KAN GEVEN?

Hoe phishing en online fraude te voorkomen met McAfee Antivirus? | McAfee Klantendienst Nederland

Online fraude en phishing zijn tegenwoordig de meest voorkomende problemen. Als we het hebben over de term phishing, verwijst deze term naar wanneer een gebruiker onbewust op een e-maillink klikt en als gevolg daarvan alle persoonlijke gegevens van de gebruiker in handen komen van de cybercriminelen. Wegkomen met dergelijke oplichting is eenvoudig, maar de gebruiker moet nauwkeurige kennis hebben van elk feit dat verband houdt met de misdaad.

Evenzo, als we het hebben over online fraude, zullen we tot de conclusie komen dat phishing en online fraude ergens met elkaar verbonden zijn, omdat criminelen alleen door middel van phishing toegang krijgen tot persoonlijke informatie van de gebruiker die hen verder helpt bij het gebruik van de creditcard. informatie en andere financiele informatie voor hun eigen egoistische motieven.

Maar de gebruikers kunnen zichzelf beschermen door McAfee Nederland op hun systemen en apparaten te installeren, aangezien McAfee antivirus de site-adviseur gebruikt en met behulp van deze functie wordt het voor de gebruiker heel gemakkelijk om de gevaarlijke sites te identificeren en kan de gebruiker zichzelf dus gemakkelijk houden beschermd tegen alle fraude en phishing.

Enkele andere beschermende maatregelen die de gebruiker kan nemen om online fraude en phishing te voorkomen nadat McAfee Nederland op het systeem is geinstalleerd, zijn als volgt:

  • Klik nooit op e-maillinks die door uw banken zijn verzonden - Onthoud altijd dat uw bank u nooit een e-mail zal sturen waarin u wordt gevraagd een formulier in te vullen dat bij de e-mail is gevoegd, of u om uw wachtwoorden of toegangscodes vraagt.
  • Gebruik antivirussoftware - Antivirussoftware is speciaal ontworpen om uw systemen en apparaten en ook uzelf te beschermen tegen alle mogelijke soorten online fraude en phishing. Installeer McAfee-antivirus op het systeem en gebruik de siteadviseurfunctie van de software voor de bescherming van uw identiteit. Als u problemen ondervindt bij het installeren van McAfee-antivirus op uw systeem of apparaat, kunt u voor hulp contact opnemen met het team van getrainde experts van de McAfee hulplijn Nederland.

U kunt ook contact opnemen met de experts als u problemen ondervindt met de installatieprocedures van de McAfee-siteadviseur, vraag dan om hulp bij McAfee-ondersteuning Nederland.

De experts van Bellen McAfee contact Nederland staan 24 uur per dag voor u klaar. De technici zijn speciaal opgeleid om alle mogelijke problemen op te lossen die kunnen optreden bij de installatie van McAfee-beveiligingssuite.