AVG Ondersteuning Nederland +31-97010259002

HOE HET GEBRUIK VAN LIVE CHAT OP UW WEBSITE UW BEDRIJF ECHT EEN BOOST KAN GEVEN?

Hoe te repareren als AVG-antivirus niet werkt?

Antivirusprogramma's zijn bedoeld om uw elektronische apparaten te beschermen tegen aanvallen van kwaadwillende cyberbedreigingen. Maar soms gebeurt het dat deze software zijn werk niet doet vanwege een aantal technische problemen. Deze kleine fouten kunnen later een groter probleem vormen als ze niet op tijd worden verholpen. U hebt onder dergelijke omstandigheden twee opties: ofwel hulp inroepen van de professionals van de klantenondersteuning van AVG, ofwel zelf een aantal methoden voor probleemoplossing toepassen.

Als de kopie van uw AVG-antivirus niet werkt, is uw computersysteem niet langer beschermd tegen bedreigingen zoals virussen, spyware, malware, wormen, rootkits en phishing-bedreigingen. U kunt niet langer op internet surfen of bestanden downloaden zonder bang te zijn het slachtoffer te worden van hackers. Dus voordat u nieuwe bestanden downloadt, e-mail verzendt, websites bezoekt en programma's installeert, moet u het probleem oplossen.

Zorg ervoor dat u uw computersysteem loskoppelt van internet om de kans op een beveiligingsrisico te verkleinen. Als u wilt, kunt u ons AVG-nummer voor technische ondersteuning bellen voor betere hulp. We beloven om uw verwachtingen zo goed mogelijk te vervullen.

Verwijder eventuele conflicterende applicaties

Conflicterende programma's kunnen ervoor zorgen dat uw antivirusprogramma niet correct werkt. Sommige van deze programma's zijn onder andere Better File Rename, CCleaner, Lock Folder XP, Be Twin VS. Kijk regelmatig op de AVG-website voor een bijgewerkte lijst van deze conflicterende programma's. Als u merkt dat u een van deze op uw pc heeft geïnstalleerd, verwijdert u deze onmiddellijk via het configuratiescherm.

Start op in de veilige modus

Als uw pc al is geïnfecteerd met virussen, kan het zijn dat de antivirus niet werkt. Om het probleem op te lossen, start u uw pc opnieuw op en start u op in de veilige modus. Ga dan naar Instellingen -> PC-instellingen -> Nu opnieuw opstarten. Klik onder de optie Geavanceerd opstarten op Problemen oplossen -> Opstartinstellingen -> Opnieuw opstarten. Wanneer uw pc opnieuw is opgestart, kiest u Veilige modus in de lijst met beschikbare opstartopties.

Nadat de vensters zijn geladen, start u het antivirusprogramma en voert u een snelle scan uit. Alle infecties die hier worden gevonden, worden naar de Virus Vault gestuurd om te worden verwijderd. Start uw pc opnieuw op om er zeker van te zijn dat de antivirus correct werkt.

Voorkom dubbele bescherming

Als u twee verschillende antivirusprogramma's installeert met als doel de bescherming te verdubbelen, zal uw pc alleen maar onbeschermd blijven. Twee actieve antivirusprogramma's veroorzaken alleen conflicten op uw pc, dus verwijder het conflicterende programma voordat het te laat is.

Zorg ervoor dat u het conflicterende programma verwijdert door het officiële verwijderprogramma of verwijderingshulpprogramma te gebruiken, aangezien het eenvoudigweg verwijderen van de bestanden niet werkt. Neem contact op met onze AVG-klantenservice Nederland om te weten hoe u deze procedure moet volgen.

Werk uw virusdefinities bij

Aangezien beveiligings bedreigingen voortdurend evolueren, brengt AVG periodieke virusdefinities en programma-updates uit om de nieuwste virusbedreigingen te detecteren. Als AVG niet goed werkt op uw pc, is het de moeite waard om te controleren of u over de nieuwste virusdefinities en programma-updates beschikt. Bovendien kan AVG problemen ondervinden bij het verwijderen van bepaalde virussen en malware, dus kijk op de officiële website om te zien of u een specifiek verwijderingshulpprogramma kunt downloaden om u te helpen bij de procedure.

Als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze AVG-ondersteuning Nederland, via e-mail, telefoon of livechat. We beloven u de juiste hulp te bieden binnen een beperkt tijdsbestek.

We bieden Ook in Nederland bieden we McAfee en Norton ondersteuning. Als u ook gebruiker bent van Norton en Mcafee Nederland. U moet contact opnemen met Bellen Norton Nederland. en Contact Mcafee nummer Nederland Mcafee Klantenservice Nederland door te bellen naar ons ondersteuningsnummer +31-97010259002.