McAfee Ondersteuning Nederland +31-97010259002

HOE HET GEBRUIK VAN LIVE CHAT OP UW WEBSITE UW BEDRIJF ECHT EEN BOOST KAN GEVEN?

Hoe verwijderde bestanden te herstellen door McAfee-antivirus? | McAfee Klantendienst Nederland

McAfee is een bekende antivirus software die uw computer volledige bescherming biedt. Het scant, detecteert en verwijdert niet alleen spyware, virussen en Trojaanse paarden, maar blokkeert ook de bronnen waar ze vandaan kwamen. Deze antivirus software zorgt ervoor dat de software niet zonder toestemming wordt geïnstalleerd en steelt uw persoonlijke informatie en gegevens. McAfee Virus Scan is een van de meest populaire merken antivirus software en verwijdert effectief virussen van uw systeem. McAfee is heel eenvoudig en gemakkelijk te installeren en te activeren.

Naast het beschermen van uw apparaat tegen vervelende spyware en virussen, kan McAfee belangrijke bestanden en gegevens ervan verwijderen tijdens het virusverwijderingsproces. En als uw belangrijke bestanden automatisch zonder uw toestemming door McAfee zijn verwijderd, moet u de bestanden herstellen. Controleer daarvoor eerst uw Prullenbak. De verwijderde bestanden kunnen daar worden bewaard, maar dat is minder waarschijnlijk. In dat geval geven we enkele tips die kunnen helpen bij de herstelprocedure voor verwijderde bestanden door McAfee.

Download gewoon de herstelsoftware en volg de 3-stappengids om de verwijderde bestanden te herstellen:

Selecteer de gewenste locatie van gegevens:

Kies de locatie waar de bestanden zijn verwijderd na het scanproces van het antivirusprogramma. Als u bijvoorbeeld bestanden van station C verliest, selecteert u in dat geval station C.

Scan de verwijderde antivirusbestanden:

Klik op scannen om een boomstructuur te maken van alle herstelbare bestanden. Met de interface op het scherm is het herstelproces vrij eenvoudig en eenvoudig en vereist geen technische expertise.

Herstel de verwijderde antivirusbestanden:

Kies de gewenste bestanden uit de lijst en bekijk een voorbeeld van wat u wilt verwijderen. U kunt op de optie ‘Verwijderde bestanden’ klikken om de bestanden te zoeken. Het ‘Filter’ biedt een directe weg naar uw gewenste bestanden. Klik op de optie als u problemen ondervindt bij het vinden van de gewenste bestanden.

Herstelde McAfee-verwijderde bestanden uit quarantaine:

  • Open uw McAfee Security-product
  • Klik op Navigatie (of klik op het tandwiel rechtsboven)
  • Klik op Vertrouwde en in quarantaine geplaatste items
  • Open: in quarantaine geplaatste items (voor één bestand) of in quarantaine geplaatste mogelijk ongewenste programma's (voor programma's)
  • Selecteer specifieke items afzonderlijk of klik op Alles selecteren
  • Selecteer: ‘Herstellen’ om het item uit quarantaine te herstellen of het item uit de lijst Verwijderen te verwijderen.

Deze eenvoudig te gebruiken stappen lossen uw probleem op en zorgen ervoor dat u gemakkelijk uw verwijderde bestanden kunt herstellen die per ongeluk zijn verwijderd door het scanproces van McAfee. Het betekent in wezen dat u voor hulp geen contact hoeft op te nemen met uw technische ondersteuning van McAfee. Als u vragen heeft over McAfee, dan is het raadzaam contact op te nemen met McAfee Nederland.