Google Ondersteuning Nederland +31-97010259002

HOE HET GEBRUIK VAN LIVE CHAT OP UW WEBSITE UW BEDRIJF ECHT EEN BOOST KAN GEVEN?

Hoe voeg je een locatie toe in Google Maps? | Google Klantenservice Nederland

Stappen om locaties toe te voegen in Google Maps

Het toevoegen van uw locatie op de Google-kaart is vandaag de dag goed voor u als u een bedrijf of openbare organisatie, een winkel of een restaurant, enzovoort heeft. Het geeft uw doelgroep gemakkelijk toegang tot uw locatie. Om locaties in Google Maps toe te voegen, volgt u onderstaande stappen op uw computer:

  • Open eerst Google Maps.
  • Zoek vervolgens naar een adres.
  • After that click Add a missing place.

Het vereist naam, locatie en categorie van de plaats die u toevoegt. Hoewel andere kenmerken niet vereist zijn, zou het toevoegen ervan helpen om het beoordelingsproces te versnellen. Houd er rekening mee dat als u Maps in de Lite-versie gebruikt, u geen ontbrekende plaats op Google Place kunt toevoegen. & Nbsp; Daarna bekijkt Google Maps uw bewerkingen en kan het even duren voordat uw locatie op de kaart is bijgewerkt. Google kan u ook een e-mail sturen over de status van uw bewerkingen en kan u vragen doorsturen van andere mensen die uw bewerkingen beoordelen.

U kunt de locatie van uw bedrijf, organisatie, winkel, restaurant, kantoor of iets anders toevoegen zodat uw publiek gemakkelijk toegang heeft tot uw kantoor of werk. U kunt bovenstaande stappen volgen om locaties toe te voegen in Google Maps.

Google-nummer voor technische ondersteuning

Gmail zit vol met de nieuwste functies, maar dat kan nog steeds een technische storing met uw Gmail-account veroorzaken. Voor elke technische storing waarmee u op elk moment van de dag met uw Gmail-account wordt geconfronteerd, hoeft u alleen maar hulp te zoeken bij het technische ondersteuningsteam van Google, dat 24/7 werkt. Om hulp te krijgen van het technische ondersteuningsteam van Google, kunt u het Google-ondersteuningsnummer bellen.

Google-hulplijnnummer Nederland

Gmail wordt geleverd met zoveel functies waarmee u zoveel dingen in Gmail kunt doen, behalve op een veilige manier e-mails verzenden en ontvangen. U kunt Gmail ook op elk platform gebruiken, zoals mobiel, pc, tablet, iPhone enzovoort. Maar u kunt een onbekend probleem tegenkomen met uw Gmail-account of u zoekt mogelijk informatie over uw Gmail-account. In dat geval kunt u contact opnemen met de Gmail-hulplijn en daarvoor kunt u het Gmail-hulplijnnummer bellen.