Terms & Conditions

ONAFHANKELIJKE DIENSTVERLENER:

contactklantenservicenederlands.com, is een onafhankelijke leverancier van computerondersteuning die computerondersteuning biedt aan merken, producten en diensten van derden. contactklantenservicenederlands.com biedt betaalde computerondersteuningsdiensten voor merken, producten en diensten waarmee we geen directe of indirecte band hebben, tenzij een dergelijke relatie uitdrukkelijk wordt vermeld. Alle merken, handelsmerken, logo's, producten en bedrijfsnamen van derden die op deze site worden genoemd, worden alleen gebruikt voor representatiedoeleinden en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Computerondersteuning kan gratis worden verstrekt door de merkeigenaren.

GARANTIEDEKKING:

De meeste hardware- en softwareproducten vallen onder de fabrieksgarantie tijdens de eerste gebruiksperiode. Als uw product onder de garantie valt, zijn de ondersteuningsservices mogelijk gratis beschikbaar. contactklantenservicenederlands.com raadt u aan in dergelijke omstandigheden contact op te nemen met de oorspronkelijke leverancier van het product.

EXTERNE TOEGANG TOT COMPUTER:

Raadpleeg Software Support Tool en Remote Access in de algemene voorwaarden.

UITSLUITING VAN SERVICE:

Raadpleeg "Uitsluiting van services" in de servicevoorwaarden van Microsoft, Outlook, Avast, Mcafee, Norton, Google en Office om ervoor te zorgen dat u de services die niet zijn inbegrepen in het 1-jarige of meerjarige onderhoudscontract volledig begrijpt.

DIAGNOSTISCHE SOFTWARE VAN DERDEN:

contactklantenservicenederlands.com gebruik indien nodig software van derden voor het diagnosticeren en oplossen van het probleem. De gebruikte softwaretools zijn van toonaangevende bedrijven zoals Microsoft (bijv. Microsoft Security Essentials) of Malwarebytes enz. Sommige van deze tools van derden zijn gratis beschikbaar en kunnen rechtstreeks op deze sites worden verkregen. contactklantenservicenederlands.com brengt geen kosten in rekening voor deze gratis software.

EIGEN SOFTWARE:

contactklantenservicenederlands.com gebruikt of verkoopt momenteel geen eigen computerreparatiesoftware of diagnostische hulpmiddelen.

GEEN AUTOMATISCHE VERLENGINGEN:

Momenteel is het ons beleid om onze abonnees niet automatisch te verlengen