Avast Ondersteuning Nederland +31-97010259002

HOE HET GEBRUIK VAN LIVE CHAT OP UW WEBSITE UW BEDRIJF ECHT EEN BOOST KAN GEVEN?

Wat zijn de verschillende scanmethoden van Avast? | Avast Klantendienst nummer Nederland

Avast Antivirus scant het systeem grondig om de systeemopslag te controleren en alle malware naar buiten te brengen. Dit is de beste antivirus om het systeem te beschermen tegen internetbedreigingen. Dit is de intelligente scanner die alle virussen kan verzamelen voordat ze het systeem binnendringen. Het analyseert het bestand en maakt het systeem weg van het risico. Laat u niet verwarren met laten we de dingen van dichterbij bekijken, wanneer we aan de slag gaan in de internetwereld. Eerst plaatsen we enkele trefwoorden in het zoekvak en gaan dan naar een voorgeschreven site. Het internet staat vol met malware; u weet nooit welke site schadelijk kan zijn voor uw systeem. Dus als je een antivirusprogramma hebt, kun je op iedereen surfen. Maar zo niet, dan komt het systeem vast te zitten in het virus en kunnen uw gegevens erdoor worden gehackt.

Hier had het team van Avast-ondersteuning van experts de scanmodi gedefinieerd:

Start scannen

Als je twijfelt of je systeem vastzit door een virus, dan kun je gaan voor de bootscan. Het scant het systeem terwijl het begint. Het verwijdert alle bekende malware van het systeem. Op het moment dat het systeem start, is "opstarten" de piektijd om de schade op te vangen. Het kost tijd om het systeem op een normale manier te laten werken en als het een verdacht artikel vindt dat daar ligt, sorry, het zal het systeem niet laten werken totdat het is opgelost. Het heeft geen interactie met het besturingssysteem.

Volledige scan

Het is volledig gerechtvaardigd met de titel; het scant alle tabellen en rijen van het systeem in een reeks. Het controleert alle gegevens, applicaties en software van het systeem. Het is een tijdrovend proces, maar betaalt zich terug in zijn tijd. Nadat u het systeem volledig heeft gescand, betekent dit dat elk bestand correct wordt gescand. Dit wordt ook wel de sequentiële scan genoemd.

Snelle scan

Het scant alleen gemeenschappelijke delen van het systeem; dit is niet aan te raden als de gebruiker niet weet waar het virus zich bevindt. Maar als u op dat moment een risico loopt, geven de meeste gebruikers de voorkeur aan Quick scan. Eigenlijk zijn sommige virussen verborgen op de ongewone plaats die in deze scan buiten beschouwing wordt gelaten. Het scant het oppervlak van het systeem.

Dit zijn basisscans van het type Avast, die hun best doen om het systeem tegen alle junks te redden. Als een gebruiker enige twijfel heeft, kan hij contact opnemen met het team van experts van Avast Antivirus Technical Support door te bellen naar Avast nummer Nederland +31-97010259002.